return

"ACHTER HET NIEUWS, VOORBIJ DE MUREN"

Tiendaagse ontdekkingsreis naar IsraŽl-Palestina van 17 - 26 oktober 2018

De ontwikkelingen in IsraŽl - Palestina houden velen bezig die zich betrokken voelen bij dit zo bijzondere land. Wat gebeurt hier, hoe is dat zo gekomen en Ö. hoe gaat dit verder?
Om hierover beter geÔnformeerd te raken en om met eigen ogen te zien en met eigen oren te horen wordt een tiendaagse ontdekkingsreis georganiseerd.

Deelnemers aan deze reis komen in gesprek met mensen van allerlei slag over recente politieke ontwikkelingen en het religieuze en sociale leven in beide landen, met extra aandacht voor het leven van alledag. Deelnemers zullen een beter begrip verwerven van de politieke situatie in het gebied, het religieuze landschap en de dynamiek tussen seculiere en religieuze levensstijlen.

We reizen door een groot deel van Palestina Ťn IsraŽl, waarbij we het land goed kunnen verkennen. We bezoeken o.a. Jeruzalem, het Meer van Galilea, Nazareth en Hebron; we logeren bij gastgezinnen in Bethlehem en in het gastenverblijf in Nes Ammin (Noord IsraŽl).

We gaan uit van een groep van ca. vijftien tot twintig deelnemers.

De reis wordt georganiseerd in samenwerking met het Arabisch Onderwijscentrum (AEI) in Palestina en het dialoogcentrum Nes Ammin, Toine van Teeffelen en Maaike Hoffer verzorgen de Nederlandstalige begeleiding.

Kosten ongeveer Ä 1.400,= all-in.
Info en opgave: www.kleinkanveel.nl of Wil van de Meeberg (038-4548083, r.klem@planet.nl). Voor meer informatie over de reis: www.voorbijdemuren.nl

return