Home | Actueel

Kerstloterij 2021

Traditiegetrouw houdt de stichting Friends of Young Bethlehem ook dit jaar een kerstloterij voor een specifiek project van het Arab Educational Institute (AEI) te Bethlehem.

Er zijn weinig culturele mogelijkheden op de Westelijke Jordaanoever. Daarom is het plan opgevat om een koor van Palestijnse jongeren, jongens en meisjes, op te richten. Muziek helpt jongeren zich te ontspannen en muziek is ook een uitlaatklep voor de frustraties van het leven onder bezetting. Zingen geeft het jongeren - letterlijk en figuurlijk - een stem.
Naast zang- en muziekactiviteiten denken we ook aan andersoortige presentaties, zoals voorlezen en uitbeelden van Palestijnse verhalen met theaterelementen e.d.
De kosten voor dit project (dirigent, coördinatie, reiskosten bij oefensessies en voorstellingen, etc.) zijn begroot op een bedrag van ca. € 4000,=.

"Korenbloemen"
Wil van Duuren

Afm.: 40 x 30 cm
Acryl op doek

  

  

"Schaal"
Lidy Meier

Afm.: ca. 30 cm
Keramiek

"Ouder en kind"
Paul van Teeffelen

Afm.: 30 cm hoog, 22 cm breed
Wit marmer

  

  

"Vergankelijkheid"
Marlies Verda

Afm. 29 x 44,5 cm
Gemengde techniek,
2 lino afdrukken
met potlood bewerkt

De winnaar van de eerste prijs heeft de (eerste) keus uit een van deze vier kunstwerken, de winnaar van de tweede prijs heeft de keus uit een van de drie overblijvende kunstwerken en de derde prijs winnaar mag kiezen uit de twee overgebleven werken. De kunstwerken worden bij winst thuis bezorgd, waar u in Nederland ook maar woont!

U kunt er ook voor kiezen uw gift als donatie over te maken. In dat geval dingt u niet mee in de loterij. Daarentegen kunt u uw gift aftrekken bij uw belastingaangifte. U kunt dat bij uw betaling vermelden.

U kunt meedingen naar deze kunstwerken door € 10,= of een veelvoud van dit bedrag onder vermelding van "kerstloterij" en uw e-mailadres (NB '@' vervangen door 'AT') over te maken op onze Bankrekening: NL92 INGB 0004 1927 41 t.n.v. de Stichting "Friends of Young Bethlehem" te Gouda. Het lotnummer wordt vervolgens naar U gemaild.

De trekking vindt plaats bij gelegenheid van onze bestuursvergadering van 1 februari 2022. U krijgt daarvan bericht en uiteraard met een gelukwens als u gewonnen heeft.

return